Beszámoló a VI. Változó Világ, Változó Társadalom Konferenciáról

2023.06.05.
Beszámoló a VI. Változó Világ, Változó Társadalom Konferenciáról
Az ELTE PPK Szociálpszichológia Tanszéke május 4-én hatodik alkalommal rendezte meg interdiszciplináris hallgatói konferenciáját, amelynek négy előadásszekciójában 17, poszterszekciójában pedig 10 hallgató mutathatta be empirikus vagy elméleti kutatási eredményeit.

A konferencia Gáti Éva főszervező megnyitó beszédével vette kezdetét, ezt követően Dr. Faragó Laura szociálpszichológus tartotta meg álhírekkel kapcsolatos vendégelőadását. Interaktív prezentációját a digitalizáció és az etika témái köré szerveződő első előadásszekció követte, melyet Dr. Ujhelyi Adrienn, a Szociálpszichológia Tanszék docense moderált. A következő szekció előadói munkahelyi változásokkal kapcsolatos kutatásaikat Ciordaș Patricia PhD-hallgató vezetésével ismertették.  A poszterprezentációk vezetett bemutatása után Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus jelenkori polikríziseket tárgyaló előadását hallhatta a közönség.

A konferenciaelőadások délután két további tematikus egységben folytatódtak: a „Politikai krízisek, csoportközi viszonyok” című szekciót Dr. Kende Anna, a Pszichológiai Intézet igazgatója, míg az „Öregedés és mentális egészség” című szekciót Dr. Lantos Nóra Anna, a szombathelyi Pedagógiai és Pszichológiai Intézet adjunktusa vezette. A konferencia végén valamennyi előadó elismerő oklevélben részesült.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani előadóinknak és a konferencia iránt érdeklődőknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket! Reméljük, hogy találkozunk a következő, VII. Változó világ, változó társadalom konferencián is!

A konferencián elhangzott előadások felvételei visszanézhetők az ELTE PPK YouTube-csatornáján.

 

Képek a konferenciáról

Képek a konferenciáról

0

/

0

0

/

0