Bányai Éva 80. születésnapi ünnepsége

2022.12.16.
Bányai Éva 80. születésnapi ünnepsége

Örömmel adunk hírt Dr. Bányai Éva professzor emeritus 80. születésnapjának ünnepléséről, melyre méltó körülmények között az ELTE Eötvös Kollégium dísztermében kerülhetett sor 2022. december 13-án.

A jelen lévő résztvevők mellett online csatlakozásra is lehetőség adódott, így közel 80 fő köszönthette Tanárnőnket ezen a különleges napon.

A Pszichológiai Intézet igazgatója, Kende Anna után Vértes Gabriella, a Magyar Hipnózis Egyesület tiszteletbeli elnöke mondott nyitó köszöntő szavakat, majd kollégái, barátai és tanítványai is köszöntötték egy-egy kedves felidézett közös emlékkel. Egy vicces kvízre is sor kerülhetett Évával kapcsolatban „Bányai Éva szeretlek” címmel. Igen sok információt megtudhattunk Éváról, melyek megmosolyogtattak és meghatottak mind bennünket, Vendégeket, mind pedig az Ünnepeltet.

Az ajándékok átadásával, tortával, koccintással és kötetlen beszélgetéssel záruló esemény felejthetetlen élményt nyújtott mindenkinek.

Büszkén és szeretettel a szívünkben hisszük, hogy ennek az ünneplésnek még lesz méltó folytatása pár esztendő múlva. Legyen így! Addig is örömmel várjuk kurzusait, minden mosolyát és kedves szavát!

Isten éltesse még sokáig Bányai Éva tanárnőnket!

Bányai Éva 80. születésnapi ünnepsége

Bányai Éva 80. születésnapi ünnepsége

0

/

0

0

/

0