Kari kitüntetések a Pszichológiai Intézet oktatóinak

2022.09.09.
Kari kitüntetések a Pszichológiai Intézet oktatóinak

Zsolnai  Anikó dékán kari kitüntetéseket adott át az ELTE PPK kiemelkedő munkát végző oktatóinak, kutatóinak, dolgozóinak és hallgatóinak a 2022. szeptember 8-án megtartott tanévnyitón.

A Pszichológiai Intézet kitüntetettjeinek ezúton is gratulálunk!

Pro Facultate Díjban részesült: 

Kádi Anna, a Pszichológiai Intézet adjunktusa

a szervezet- és vezetéspszichológia területéhez kapcsolódó képzések, szakirányú továbbképzések, szakmai gyakorlatok, vállalati projektek terén kifejtett sokrétű tevékenységéért, mellyel jelentősen hozzájárult a képzések magas színvonalához és népszerűségéhez.

Pro Progressio Eruditionis Díjban részesültek:

Pajor Gabriella, a Pszichológiai Intézet adjunktusa,

aki a tanárképzés pszichológiai moduljának fő szervezőjeként meghatározó szerepet vállalt a tanárképzés megújításában, és ezzel hozzájárult a tanárképzés fejlesztéséhez és színvonalának emeléséhez.

Vizin Gabriella, a Pszichológiai Intézet adjunktusa,

aki gyakorló klinikai pszichológusként, kutatóként és oktatóként nagymértékben hozzájárult a klinikai és egészségpszichológia specializáció oktatási programjának kialakításához, fejlesztéséhez és minél gyakorlatiasabb szemléletének megvalósulásához.

Sapere Aude Díjban részesült:

Király Ildikó, a Pszichológiai Intézet egyetemi tanára

a korai eseményemlékezet kutatásában nemzetközi és hazai iskolateremtő, a társas megismerés területén rendkívül jelentős elméletalkotó munkásságáért.

Sapere Aude Junior Díjban részesült:

Koós Mónika, a Pszichológiai Doktori Iskola doktorandusza

a kényszeres szexuális viselkedészavar háttértényezőinek feltárása területén végzett elkötelezett és kiemelkedően magas színvonalú, nemzetközi együttműködésben is elismert kutatómunkájáért.